Nederlands English

Fietstocht was super!

mei 2012

Onze vakantie was geweldig! De safari in Serengeti was super. De lodge daar was ook prima, prachtig uitzicht. Het was super dat Dawson ons oppikte in Mwanza. We hadden via de sms contact gehad toen wij op de ferry zaten. We zochten na de ontmoeting een pinautomaat en reden naar Serengeti.

Het was super dat we dag 1 gelijk waar voor ons geld kregen door een goede safari te doen. Twee dagen Serengeti was super. De krater was prachtig. Lake Manyara en Tarangire waren op dat moment rustig qua dieren. Het was een mooie omgeving, maar achteraf waren 3 dagen safari voor ons voldoende geweest.

De fietstocht was super, ondanks veel blubber (de fiets liep vast, wiel draaide niet meer), maar dat konden we verwachten in het regenseizoen. Jammer dat we de bierbrouwerij niet meer konden zien. De massai waren super. We hebben enorm genoten! Dawson wilde ons in Arusha brengen en een taxi regelen voor de dag erna.

Het was heel fijn dat hij zo flexibel was om op donderdag met ons langs de airport te rijden. Vrijdag hielp hij ons met een ticket en bracht ons weg naar de airport. Heel netjes.

We zijn zeer tevreden over de safari. Dawson weet erg veel en is een goede en gezellige gids.

Zanzibar was super.

Bedankt voor alles en veel succes met Tanzania safari tour.

Groetjes Angela en Roy