Nederlands English

Onvergetelijke vakantie

5 februari 2012

De voorbereidingen voor onze vakantie naar Tanzania begon met het afstruinen van het internet. We hadden van te voren onze wensen op papier gezet.

Wij zijn bij Tanzania Safari Tour beland omdat het ideële karakter van deze organisatie ons aansprak. Hoewel de eerste contacten plezierig waren hadden wij reserves tegen het feit dat Tanzania Safari Tour niet aangesloten was bij het garantiefonds. Nadat Mary ons had uitgelegd waarom zij zich niet kan aansluiten, hebben wij één week bedenktijd genomen. Het is ten slot van rekening veel geld wat je neer moet leggen voor een safari. Maar na een één week zijn wij alsnog in zee gegaan met Tanzania Safari Tour en wij hebben er geen spijt van gehad!

Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad met vele mooie herinneringen die wij jaren bij ons zullen dragen. Niet in de laatste plaats door onze gids: Arthur. Hij heeft ons met zijn kennis en enthousiasme veel bijgebracht over de natuur van Tanzania. Wij zijn van mening dat Tanzania Safari Tours een aanrader is voor iedereen die van plan is om naar Tanzania af te reizen. Zij doen wat zij zeggen en ze zeggen wat ze doen!

Nogmaals Tanzania Safari Tour, hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie.

Agaath, Willie en Fieke