Nederlands English

Op heel korte termijn weg

29 juli 2011

In juli 2011 ben ik, samen met een vriendin, met Tanzania Safaritour door de parken en het natuurschoon van Tanzania getrokken.

De natuur en de dieren van Tanzania waren voor ons ongelooflijk!!! Prachtig om te zien en te blijven kijken. Het was een langgekoesterde wens van mij om dit ooit eens mee te maken en nu is deze wens uitgekomen!! Ook al leek het er, nauwelijks 2 weken voordat we zouden vertrekken, niet op dat dit zou gebeuren...

Wij hadden geboekt bij een andere organisatie en door allerlei misverstanden bleek, op het laatste moment, dat onze safari niet door zou gaan.....Wij hadden onze vliegreis en verschillende hotels al besproken en raakten dus in een behoorlijke stress. Googelend kwamen we uit bij Tanzania Safaritour. Nooit van gehoord, maar we kregen zeer snel en deskundig reactie op onze vragen. Er werd meegedacht met onze wensen en binnen één week was de safari rond!

Aangezien het allemaal op heel korte termijn werd geregeld, waren wij een beetje afwachtend toen we in Tanzania aankwamen. Benieuwd of alles wat ons toegezegd was, wel waargemaakt kon worden. We reisden we met chauffeur/gids Arthur en al snel had hij onze harten veroverd! Een zeer vakkundig en betrouwbaar chauffeur met gezellige humor. Ook qua organisatie, hotels, bezoek aan de stammen en school was alles perfect georganiseerd.

Kortom; alle lof voor de mensen van Tanzania Safaritour. Dankzij hun is deze vakantie een onvergetelijke ervaring geworden!!

Marian en Inez