Over ons

Toen we in 2005 voor de eerste keer in Tanzania waren was Dawson onze driver/guide. Onze passie voor dit prachtige land is toen ontstaan en zo hebben we samen met Dawson in de loop der jaren al heel wat gamedrives gemaakt. In 2010 hebben we gezamenlijk besloten Stichting Tanzania Safari Tour op te richten.

Tijdens onze reizen in Tanzania zijn we steeds op zoek naar nieuwe en vrij onbekende locaties en bijzondere activiteiten, zodat we voortdurend wat nieuws te bieden hebben.

Onze reisactiviteiten zijn ondergebracht in een non-profit stichting. Alle winst gaat direct naar Tanzania, zodat Dawson en zijn gezin een beter bestaan konden opbouwen en hij op zijn beurt familie, vrienden en anderen kan helpen een studie te laten volgen of op een andere manier kan bijdragen om het leven van velen draaglijker te maken. Inmiddels rijden er in drukke tijden meerdere zeer ervaren chauffeurs voor ons en zorgen we op deze manier ook voor meer werkgelegenheid. Twee keer hebben we Dawson in Nederland uitgenodigd, zodat hij ook kennis heeft kunnen maken met onze cultuur.