Schrijf een Review

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 145.22.254.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Johan en Irma schreef op oktober 14, 2019 om 2:57 pm:
Sept 2019
EARLY MORNING GAMEDRIVE EEN MUST
We hebben zo'n ontzettend mooie reis gehad en hebben zo ontzettend genoten doordat..
...het programma klopte. 1e week safari + 2e week Zanzibar...fijne combi 🙂
...alles erg goed geregeld was, niet alleen ter plaatse maar ook Mary's appjes toen we op Zanzibar waren. Ze hebben ons echt ontzorgd 😊
...alle accommodaties dik in orde waren ( favorieten: Eileens en Bellevue)
...we zo veel dieren gezien hebben
...de natuur zo prachtig is..zo weids en uitgestrekt..en de 3 parken zo verschillend..we bleven maar om ons heen kijken om zoveel mogelijk in ons op te nemen
...de early morning game drive een bijzondere ervaring was. Dat is wat ons betreft een must voor een ieder die op safari gaat.
...Peter een erg fijne, flexibele en sympathieke vent is en Clemens erg lekker kan koken
...de lokale mensen allemaal erg vriendelijk en gastvrij waren
...de fietstocht met Andrew door Mto wa Mbu leuker was dan we van te voren hadden kunnen bedenken. In het begin leek 3 uur fietsen wat lang maar de tijd vloog voorbij. Erg leuk om wat meer te zien van en te weten te komen over het lokale leven.
...we er tijdens de spice tour achterkwamen dat er geen niet-commerciele spice tour bestaat haha maar ondanks dat hebben we er erg van genoten. Zeker de moeite waard.
...Bellevue een erg fijne plek en wat ons betreft een aanrader is. Leuke bungalow, gastvrije mensen, ongedwongen sfeer, dagelijks wisselende lunch- en dinerkaart

Dit was onze reis in een notendop.
Er is nog veel meer te vertellen maar we hebben geen idee hoe we dat allemaal op papier moeten krijgen 🤣

Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke vakantie!!

Hartelijke groet
Johan en Irma
... Wissel deze metabox.
Evi & Stijn schreef op september 29, 2019 om 2:12 pm:
WONDERMOOIE PLEKJES
Sept 2019
Op basis van goeie ervaringen van vrienden boekten wij onze reis doorheen Tanzania met Tanzania Safari Tour. Dat bleek een fantastische keuze te zijn! Mary leidde ons op voorhand vlot doorheen het keuzeproces van activiteiten en verblijven. Haar bereikbaarheid, adviezen en vriendelijkheid zijn uitstekend! Het werd een reis met safari's, bezoeken aan locals, beklimming op Mt Meru en rust op Zanzibar. Ter plekke werd alles uitstekend geregeld door onze gids Dawson. Hij bracht ons naar wondermooie plekjes en liet ons zelfs the big 5 zien! Hij zorgde ervoor dat alle praktische zaken ter plekke prima geregeld werden. Ook de andere gidsen die bijvoorbeeld onze tocht op Mt Meru begeleidde en enkele lokale stammen lieten zien, werden uitstekend uitgekozen door Dawson. De verblijven waren stuk voor stuk pareltjes die elk op hun manier lieten proeven van het echte leven in Tanzania. Kortom voor een goed geregelde reis die je laat proeven van het echte Tanzania kan je geen beter adres vinden dan Tanzania Safari Tour! Bedankt Mary & Dawson!
... Wissel deze metabox.
admin schreef op september 17, 2019 om 8:03 am:
VAKKUNDIGE SAFARIBEGELEIDER
Aug 2019
Wij zijn ontzettend tevreden over de geweldige safari die wij beleefden met Tanzania Safari Tour! Mary en Dawson (die het bedrijf, vanuit Nederland en Tanzania, runnen) zijn zowel voor, tijdens als na de safari zeer bereikbaar en zorgzaam. Ze werken heel zorgvuldig, zitten vol ideeën en zijn duidelijk over wat je kunt verwachten. Ook hebben wij ervaren dat zij zeer behulpzaam zijn bij zaken die niet onder hun verantwoordelijkheid vallen. Onze chauffeur en gids, tijdens de safari, was Peter. Wat een ongelooflijk liefdevolle, humorvolle, zorgzame, maar vooral vakkundige safaribegeleider is hij! Behalve dat hij exact wist waar hij de schitterendste plekken kon vinden en welke tijdstippen we daar de meeste dieren konden zien, heeft hij ons enorm veel interessante wetenswaardigheden geleerd over de dieren en ging hij zeer respectvol met hen om! Peter stemt de safari daarnaast ook nog eens uitstekend af op de behoeften van de verschillende groepsleden! Wij zijn enorm enthousiast over de safari en verrast door de prima kwaliteit! Twee keer eerder waren wij op safari met een ander bedrijf, maar een volgende keer zouden wij zeker opnieuw kiezen voor Tanzania Safari Tour!
Anoek Backer en gezin.
... Wissel deze metabox.
admin schreef op september 17, 2019 om 7:42 am:
Had a great time!
Juli 2019
We coordinated our travels with two families of adults and kids (8 people) from three continents (NA, Europe and Asia) for 2 weeks in one extended Land Cruiser. All with high expectations. Dawson, our guide/driver, was amazing. He was extremely knowledgeable, knew where to find the elusive game, was a safe great driver, and he coordinated every next stop while touring us. He handled our routy bunch in a friendly, easy going way. He also picked a very good cook, Clemens! They all were perfectly open to feedback and it was important to Dawson that we all saw what we wanted to see (which we did, pics to come), had a great time and we were completely satisfied!
Dave Layman and family.
... Wissel deze metabox.
Arno en Marjon schreef op augustus 25, 2019 om 11:16 am:
Juli 2019
AL IS HET MAAR EENS IN JE LEVEN, GA ER OOK HEEN.
Het was me nogal een reis. Allereerst zou ik willen zeggen, dat Tanzania Safari Tour er buitengewoon goed in is geslaagd om een leuk en veelzijdig programma voor ons te regelen, waarbij we volgens mij echt een heel representatief beeld hebben gekregen van het leven in Noord-Tanzania en op Zanzibar. We hadden samen met Mary geprobeerd geld voor leuke dingen over te houden door te bezuinigen op de accommodaties, die dus meestal sober waren, maar wel op superleuke locaties. Daarbij sprongen de resthouses middenin de Serengeti en in Tarangire National Park er natuurlijk bovenuit. Het vakmanschap, gevoel voor humor en het menselijke inzicht van Peter, onze gids, deden de rest.

Het was na Zuid-Afrika onze tweede vakantie met 'game drives' om de 'Big 5' te zien. Dat is nu mooi geweest. Wie weet, zoals Peter zegt, moeten we nog een keer in de regentijd komen kijken, als er jongen geboren worden die moeten eten of gegeten worden. Het hoogtepunt van deze reis waren de mensen. Mensen in Tanzania zijn (bijna!) allemaal gastvrij, vrolijk en behulpzaam. Ze zijn trots op hun land. Ik gun het iedereen om ook een keer naar dit land te reizen en mee te maken wat wij hebben ervaren. Al is het maar eens in je leven, ga er ook heen!
Arno, Marjon, Ole en Nando.

https://youtu.be/_7vORnO5xTg
... Wissel deze metabox.
Maxime en Karen schreef op juli 6, 2019 om 11:56 am:
COMPETENTE EN AANGENAME GIDS
Juni 2019
Alles is zeer goed verlopen! Het programma was zeer goed opgesteld, Aly was een zeer competente en aangename gids en de hotels/lodges waren nog beter dan verwacht! Hartelijk bedankt voor de excellente organisatie.
Maxime en Karen.
... Wissel deze metabox.
Ad and family schreef op april 30, 2019 om 12:14 pm:
IN A NUTSHELL, GREAT PEOPLE WITH GREAT SERVICE.
April 2019

We booked our trip via Mary in Holland who offered us a wide range of opportunities to choose. After we decided what we like, she sent a detailed overview of our trip, day by day. When we arrived at Kilimanjaro, Dawson was at the airport. Great guy! We been with him for 9 days. My mom was with us and all kids, 2, 4, 11 and 14. 7 person total. The land cruiser was good, convenient and cold water available at all time. We had the most wonderful trip to wish for. I would recommend this company to everyone. Mary thanks for arranging all work in advance, Dawson, you are the best!! All kids still talking about you. In a nutshell, great people with great service!
Ad and family.
... Wissel deze metabox.
Yvonne schreef op oktober 31, 2018 om 12:14 pm:
EVEN ROOSTEREN IN EEN HOLLE BAOBAB
Oktober 2018

We hebben er een heel bijzondere reis opzitten. Wat hebben we veel gezien en mogen beleven. Ja, het regende en was koud, waardoor de Ngorongoro krater zich wat van zijn karige kant liet zien, maar we hadden al zó ontzettend veel gezien, eigenlijk kon het al niet beter.
De meeste indruk heeft de Serengeti op ons gemaakt. Dat is toch de natuur op zijn best en zijn wildst. Alles leeft daar samen op een hele oorspronkelijke manier. En fantastisch dat je daar als gast getuige van mag zijn. Geen asfalt, geen verstorende elementen, de dieren trekken zich niets aan van de auto’s; ze zijn niet bedreigend voor ze, dus ze laten zich van hun beste en meest oorspronkelijke kant zien. Een leeuw zet de jacht in op een zebra, gewoon waar we bij staan. Hij pakt ‘m, maar de zebra weet te ontsnappen. Een half uurtje later komen we bij een groepje leeuwen dat het wél is gelukt, ze liggen heerlijk uitgeteld naast de verscheurde zebra. De hyena’s en de aasgieren wachten netjes hun beurt af. En alles gewoon langs de kant van de weg. Wát een unieke plek….

Ook de (demonstratie)jacht met de Hadzebe stam was bijzonder. We gingen op pad, ze zagen vogels, en wij probeerden natuurlijk driftig om ze ook te spotten, maar dat was best nog lastig, ze zijn klein. De jagers slopen om bosjes heen en ja hoor, na een uur bedroeg de buit maar liefst drie vogels. Meteen maar even roosteren in een holle baobab in een droge rivierbedding. Gewoon zó op het vuur, en eenmaal zwartgeblakerd werden er stukjes vogel uitgedeeld, ook aan ons. De indrukken ijlden nog een paar dagen na, want ik kon geen vogel zien vliegen of ik bedacht er een pijl doorheen…haha! Wat een speciale ervaring.

De laatste nacht, in de Meru View Lodge is uitstekend bevallen: keurige ontvangst (verfrissingsdoekje, welkomstdrankje, paraplu) en fijne bungalows in Afrikaanse stijl. Mooi aangelegd complex, veel bloemen en planten, heel knus. Zwembadje. Supervriendelijk personeel.

Als er mensen zijn die meer willen weten dan mag je me best met ze in contact brengen. Kan ik mooi vertellen over jullie flexibiliteit en prettige communicatie ?


Bedankt voor de bijzondere reis! Alles was supergoed geregeld.

Yvonne.
... Wissel deze metabox.
Joris and family schreef op augustus 31, 2018 om 3:23 pm:
WONDERFULL ADVENTURE
Aug. 2018 (zie ook tripadvisor)

The safari tour we did with our guide Dawson was a once in a lifetime wonderful adventure. We visited Tarangire, Lake Manyara, Serengetti and Ngorongoro.

He’s very experienced hence: he knows where to go to see the “game”, he shows Tanzania from within (lot’s of local contacts/experiences), he knows the right lodgings, he knows how to be part of a family during 8 days (nicely balanced),…

Get in touch and book your trip with this local, small but very dedicated organisation.

Joris and family.
... Wissel deze metabox.
Wout schreef op mei 3, 2018 om 7:54 pm:
Maart/april 2018
Wat een fantastische reis! Zoveel mooie en onvergetelijke ervaringen opgedaan! ? Bedankt aan Dawson om ons zoveel mooie plekken te laten zien en ons te gidsen, aan Maic voor het geweldige eten en aan Rogati om mij tot boven aan Mt. Meru te loodsen?Super organisatie, een absolute aanrader!
Wout en overige 5 reisgenoten.
... Wissel deze metabox.
Wout schreef op april 30, 2018 om 12:24 pm:
TOT AAN TOP MERU GELOODST
Maart/april 2018

Wat een fantastische reis! Zoveel mooie en onvergetelijke ervaringen opgedaan! Bedankt aan Dawson om ons zoveel mooie plekken te laten zien en ons te gidsen, aan Maic voor het geweldige eten en aan Rogati om mij tot boven aan Mt. Meru te loodsen. Super organisatie, een absolute aanrader!

Wout en overige 5 reisgenoten.
... Wissel deze metabox.
Wilma en Thea schreef op februari 19, 2018 om 8:53 pm:
Na best wat zoekwerk op internet hebben we uiteindelijk besloten om met Tanzania Safari Tour de 4 daagse safari te maken en dat was echt een geweldige ervaring De telefonische contacten met Mary verliepen zeer prettig en de aanrader om 2 dagen in het hostel in de Serengeti te verblijven was echt perfect. Het is zo heerlijk om daar rond te rijden en al die dieren op de eindeloze vlakten te zien. Duizenden gnoes en zebra's die aan de grote trek begonnen, olifanten, giraffen, nijlpaarden, hyena's, gazellen, teveel op te noemen. Het was in één woord, adembenemend mooi. Onze gids en chauffeur Arthur wist er ook zoveel over te vertellen, een feest om naar te luisteren en bij terugkomst had Mike, de kok een heerlijke 3 gangen maaltijd bereid. We kijken absoluut terug op een fantastische en onvergetelijke reis waar we nog steeds van nagenieten en kunnen een ieder die een safari wil gaan maken Tanzania Safari Tour van harte aanbevelen. Mary, Dawson, Arthur en Mike ontzettend bedankt !!

Hartelijke groeten, Wilma en Thea.
... Wissel deze metabox.
Niels & Heleen schreef op december 31, 2017 om 5:00 pm:
WERELDSE ERVARING
December 2017

Wereldse Ervaring. Teveel beleving om op te noemen en mooi om mee te maken dat een “safari” niet alleen maar dieren kijken is, maar een volledige culturele Tanzaniaanse “reis”-belevenis met de stammen, de mensen, hobbelige wegen, smakelijke en vers bereide eten, de bijzondere en verscheidenheid van accomodaties (van glamping tot luxe lodge), lopend of op de fiets door de dorpen en natuurlijk de complete “wild life” ervaring van de uitgestrekte natuur en ontelbare exotische dieren en beesten in hun verscheidende en stuk voor stuk weergaloze habitats. Bijzonder genoten van de ontmoeting en de jacht met de Hadzabe jagers, de dierenkennis van de perfect Engelssprekende guide en driver Arthur en natuurlijk de kookkunsten van onze chefkok en de ondersteuning op de achtergrond van Dawson. 100% aanrader, Mary ontzettend bedankt, dit hadden we niet willen missen.

Niels & Heleen.
... Wissel deze metabox.