Safari Tanzania

Tanzania met zijn wildparken is de meest ultieme safaribestemming. De bekendste parken in het noorden van Tanzania zijn Serengeti en de Ngorongoro krater, maar ook de kleinere parken als Arusha National Park, Tarangire en Lake Manyara moeten niet worden onderschat en hebben elk hun eigen charme. De perfecte afsluiting van een safari door Tanzania is natuurlijk een heerlijk ontspannen verblijf op het exotische eiland Zanzibar.

 

Om vast in de stemming te komen is het misschien leuk deze video te bekijken welke een klant heeft gemaakt: https://youtu.be/tHio8i_zQww

 

Kleinschalige safari’s met privégids

Op privé safari gaan en de wilde dieren van heel dichtbij en in hun natuurlijke omgeving meemaken is een onvergetelijke ervaring voor elke natuurliefhebber.

Onze safari’s wordt gemaakt in een speciale 4 x 4 landcruiser met opklapbaar dak zodat iedereen tijdens de gamedrives kan staan en de meest geweldige foto’s kunnen worden gemaakt van al het wild, inclusief de Big Five. Onze zeer ervaren en Engelssprekende chauffeurs/gidsen hebben enorm veel kennis van zowel de dieren als de natuur. Zij nemen je mee, weg van de gebaande paden, naar nieuwe en relatief onbekende locaties en organiseren bijzondere activiteiten. De kleinschaligheid van onze safari’s maken het mogelijk om flexibel te zijn en rekening te houden met jouw persoonlijke wensen.

Een safari voor iedere wens en budget

Wij bieden safari’s in Tanzania aan voor ieder budget. Een safari kan helemaal worden samengesteld naar jouw wensen. De een wil alleen gamedrives maken, een ander wil meer van het land of de stammen zien en weer een ander wil tussendoor ook allerlei activiteiten ondernemen. Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft en wij maken een safari op maat.

Enkele voorbeelden van de safari’s die we aanbieden:

Budget safari Tanzania

Overnachtingen in B&B’s en in een tent op een campsite.

5-daagse budget safari

7-daagse budget safari

10-daagse budget safari

Middenklasse safari Tanzania

Overnachtingen in B&B’s, hostels, tented camps en lodges.

5-daagse middenklasse safari

7-daagse middenklasse safari

10-daagse middenklasse safari

Luxe safari

Overnachtingen in luxe lodges.

5-daagse luxe safari

7-daagse luxe safari

10-daagse luxe safari

 

Safari Tanzania boeken?

Heb je interesse in één van onze unieke Tanzania safari’s? Of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op.