Excursies

Als men aan een vakantie in Tanzania denkt gaan de gedachten uiteraard eerst naar de gamedrives in de imposante wildparken. Maar omdat we weten dat er zoveel meer is te zien en te ontdekken willen we dat graag delen. Het is fijn om na de dag van aankomst of voor vertrek een dagje te acclimatiseren of te relaxen. Ook kan het ter afwisseling van de toch wel vermoeiende  safari’s prettig zijn even niet vroeg te hoeven opstaan en de benen te kunnen strekken door het maken van een boeiende wandeling of een interessante fietsocht.

No Comments

Post a Comment

Excursies

Excursies

Als men aan een vakantie in Tanzania denkt gaan de gedachten uiteraard eerst naar de gamedrives in de imposante wildparken. Maar omdat we weten dat er zoveel meer is te zien en te ontdekken willen we dat graag delen. Het is fijn om na de dag van aankomst of voor vertrek een dagje te acclimatiseren of te relaxen. Ook kan het ter afwisseling van de toch wel vermoeiende  safari’s prettig zijn even niet vroeg te hoeven opstaan en de benen te kunnen strekken door het maken van een boeiende wandeling of een interessante fietstocht.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.