Safari

Een warm welkom op de site van Tanzania Safari Tour!

Ben je op zoek naar een indrukwekkende en boeiende vakantie in Tanzania, waarin je de kans krijgt om “off the beaten track” te gaan, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Graag nemen we je mee naar Tanzania’s prachtige Nationale Parken met haar imponerend wildleven en naar Afrika’s hoogste berg Mount Kilimanjaro of het kleinere zusje Mount Meru om daarna te kunnen relaxen op Zanzibar.
Wil je ook enkele stammen bezoeken of de minder toeristische gebieden zoals de omgeving van Lake Natron met zijn flamingo’s, Lake Victoria met een vaartocht naar een visserseilandje of hiken in de omgeving van Endallah, hakuna matata, het wordt geregeld!

Als jij ons je wensen voorlegt dan maken wij een programma. Ga je voor alle highlights of wil je misschien ook wat meer van het land zien? Bij Tanzania Safari Tour ben jij degene die het bepaalt en samen met Dawson zorg ik dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Een eenvoudige, middenklasse, luxe of camping safari in Tanzania. Voor ieder budget proberen we een safari samen te stellen.
Om je een idee te geven hebben we een aantal voorbeeldsafari’s samengesteld.
We hebben gekozen voor safari’s met eenvoudige maar prima accommodaties. In Serengeti zal er gebruik gemaakt worden van een “hostel” of resthouse.. Dit stenen verblijf wordt ook wel gebruikt door onderzoekers wereldwijd om research te doen in Serengeti. Ook wij hebben de mogelijkheid gekregen hier gebruik van te maken. Onlangs is het gerenoveerd en heeft elke kamer een eigen badkamer met toilet gekregen. Het ligt midden in Serengeti, zodat men wordt omringd door de geluiden van het park. Met een beetje geluk maak je mee dat olifanten, giraffen of zelfs leeuwen op zeer geringe afstand passeren.

No Comments

Post a Comment