Zanzibar

Zanzibar, ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd is een van de meest idyllische vakantiebestemmingen. Het is een perfecte keus om een avontuurlijke safari mee af te sluiten. Het eiland is bekend om zijn witte stranden met op de achtergrond de palmbomen, maar ook om de verschillende watersporten die er beoefend kunnen worden zoals duiken en  snorkelen in het helderblauwe water en als de juiste wind er is surfen en kitesurfen. Ooit al eens met dolfijnen willen zwemmen? Ook deze unieke ervaring hoort tot de mogelijkheden. Al deze activiteiten zijn ter plekke te regelen.
Stone Town is met zijn smalle steegjes een eldorado om in rond te dwalen en souvenirs te shoppen of gewoon genieten van de compleet andere wereld die hier te zien is. Een kruidentour is zeker een aanrader.

No Comments

Post a Comment