Euforie was groot bij Uhuru Peak!

september 2, 2017
    
Wat was het bikkelen op de Kilimanjaro, maar de euforie was groot bij het bereiken van Uhuru peak.
Ook de safari was zeker een succes!
We hebben aan Ben een goede gids gehad die iedere keer op tijd aanwezig was om ons op te halen en weg te brengen. Daarnaast had Ben oog voor detail; zag snel de dieren en zelfs een python in een boom…, tot twee keer toe een luipaard…super om alle dieren te zien in hun natuurlijke habitat.. Alle dieren gezien, alleen de neushoorn heeft zich voor ons schuil gehouden.
De accomodaties waren meer dan prima! We hebben genoten.
Ook de ballonsafari was prachtig om mee te maken…iets te Amerikaans naar onze smaak en iets te grootschalig (er waren ook veel Amerikanen)…4 ballonnen van 12 tot 16 personen per ballon maar alles was perfect geregeld.
We hebben GENOTEN!
Wat ons betreft zouden we wel bij Tarangire graag een Lodge gehad hebben met een zwembad … wellicht dat we dan de laatste dag heerlijk een dagje zon genomen hadden aan het zwembad. Nu zijn we met Ben naar een Masai dorp geweest met een Medicijnman en bij de Masai vrouwen ,.. dit was ook leerzaam en gelukkig niet te toeristisch en een perfecte invulling op de laatste dag waarbij wij ’s avonds pas weer naar huis toevlogen.
Nog een advies van ons aan nieuwe vakantiegangers…na beklimming van de Kilimanjaro een dag rust nemen..en dan pas een dag later op safari gaan..

Dank je Mary voor de geweldige invulling van een overweldigende vakantie, een onvergetelijke gebeurtenis.

Carina & Richard.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.